Prenumeration, medlemskap och betalningar

Hur skapar jag en användare (inloggning till mitt program) på Träning på Recept®

När du köper ditt träningsprogram fyller du samtidigt i ditt användarnamn och väljer ett lösenord. Du väljer själv vilket användarnamn och lösenord du vill ha. När du köpt träningsprogrammet kommer du automatiskt att loggas in. När du är inloggad kommer du direkt till det träningsprogram du köpt och kan börja träna. Du kan sedan logga ut och in när du vill och önskar. Då använder du ditt användarnamn och ditt lösenord.

Vad innebär det att ”Prenumerera på ett träningsprogram”?

Du har möjlighet att prenumerera på träningsprogrammen ”Seniorträning”, ”Hjärt- och kärlsjukdomar”, ”Typ 2 diabetes” och ”Hälsoträning”. En prenumeration innebär att du betalar 199 kr per månad och får då tillgång till sex filmer plus fem st bonusfilmer. Varje ny månad får du ytterligare sex nya filmer. Skälet till att du får nya filmer är att varierad träning gynnar träningseffekten. Skulle du istället för att prenumerera önska att köpa träningsfilmer på en och samma gång hänvisar vi till våra Träningspaket. Vi har träningspaket för ”Seniorträning”, ”Hjärt- och kärlsjukdomar”, ”Typ 2 diabetes”, ”Hälsoträning”, “Parkinson”, “Mammaträning”, “Träning med rullator”, “cancer-diagnos” och “Långvariga rygg och nackbesvär”. Ett träningspaket innebär att du köper träningsfilmerna för en engångssumma och får inte nya filmer varje månad.

Vad innebär det att ”Köpa ett träningspaket”?

Du har möjlighet att köpa ett träningspaket som innehåller 5-10 st kompletta träningsfilmer med fokus på antingen ”Seniorträning”, ”Hjärt- och kärlsjukdomar”, ”Typ 2 diabetes”, ”Hälsoträning”, “Parkinson”, “Mammaträning”, “Träning med rullator”, “cancer-diagnos” och “Långvariga rygg och nackbesvär” Ett Träningspaket innebär att du betalar 199-399 kr och får då tillgång till träningsfilmerna. Skulle du istället för att köpa ett träningspaket önska prenumerera på våra filmer hänvisar vi till våra Prenumerationer av träningsprogram. Vi har prenumerationer för träningsprogrammen ”Seniorträning”, ”Hjärt- och kärlsjukdomar”, ”Typ 2 diabetes” och ”Hälsoträning”. En prenumeration innebär att du betalar 199 kr per månad och får då tillgång till sex filmer. Varje ny månad får du ytterligare fyra filmer.

Var ser jag hur länge jag har tillgång till Träning på Recept®?

Efter både köp av ”Träningspaket” samt ”Prenumeration” har du tillgång till dina träningsprogram i ett år fr.o.m. sista betalningsdatum.

 Finns det någon bindningstid?

Det finns ingen bindningstid. Du kan avsluta din prenumeration när du önskar. 

Hur fungerar betalningen?

Vid köp av ”Träningspaket” betalar du med betalkort. Om du prenumererar så dras det automatiskt en kostnad varje månad. 

Hur använder jag en kampanjkod?

Om du har fått en kampanjkod knappar du in den under betalningsprocessen. Följ bara sedvanliga instruktioner för betalning och skriv in ev. kampanjkod när den efterfrågas.

Hur avbryter jag en prenumeration?

Det är enkelt att avbryta sin prenumeration. När du är inloggad på hemsidan går du till menyn. Under fliken “orderhistorik” hittar du instruktioner för hur man gör.

 Jag vill ha kvitton på mina betalningar, var hittar jag det?

När du betalat din prenumeration/träningspaket får du automatiskt ett kvitto på din betalning skickad till din e-post.

Träningsprogram

Behöver jag ett (FaR) recept för att använda era träningsprogram? 

Nej du behöver inget recept eller rekommendation från medicinsk personal. Alla som önskar kan starta en prenumeration eller köpa ett Träningspaket. Men om du har en pågående medicinsk behandling är det extra bra om du stämmer av träningen med din läkare/fysioterapeut/sjuksköterska.  

 Jag har fått ett recept på fysisk aktivitet (FaR), vad gör jag?

Om du har haft ett samtal om fysisk aktivitet/träning med din kontakt inom hälso- och sjukvården innebär det att du är motiverad och önskar bli mer aktiv. Välj det träningsprogram som passar ditt recept/ målsättning. Om du har besvär att välja träningsprogram så kan du kontakta vår FaR-ledare Ulrika Aasa; Skriv till tprfitness@gmail.com och ställ din fråga där. 

Behöver jag köpa redskap för träningsfilmerna? 

I vissa träningsfilmer behöver du redskap. Exempel kan vara hantlar och gummiband. Men du får många olika träningsfilmer och i de allra flesta använder vi endast den egna kroppen som redskap. Information om redskap står skrivet under varje träningsprogram. Och glöm inte att fyllda vattenflaskor går lika bra som hantlar.

 Hur många gånger kan jag använda träningsfilmerna? 

Du kan använda dina träningsfilmer så många gånger och så ofta du önskar. Detta gäller både vid prenumeration och vid köp av Träningspaket. Du har du tillgång till dina träningsprogram i ett år fr.o.m. betalningsdatum.

 Jag har blivit rekommenderad att använda era träningsprogram men vilket ska jag välja?

TpR erbjuder många träningsprogram. Du kan välja det som verkar roligast och mest givande för just dig. Om du blivit rekommenderad att träna med Träning på Recept® av en person inom hälso- och sjukvården kan du be din kontaktperson specificera vad som passar just dig. Kanske  kan ni tillsammans fylla i ett FaR (recept på fysisk aktivitet som man använder inom sjukvården, precis som recept på medicin). Efter det är du välkommen att höra av dig till oss på tprfitness@gmail.com.