Prenumeration, medlemskap och betalningar

Hur skapar jag en användare (inloggning till mitt program) på Träning på Recept®

När du köper ditt träningsprogram fyller du samtidigt i ditt användarnamn och väljer ett lösenord. Du väljer själv vilket användarnamn och lösenord du vill ha. När du köpt träningsprogrammet kommer du automatiskt att loggas in. När du är inloggad kommer du direkt till det träningsprogram du köpt och kan börja träna. Du kan sedan logga ut/in när du vill och önskar. Då använder du ditt användarnamn och ditt lösenord.

Var ser jag hur länge jag har tillgång till Träning på Recept®?

Efter köp av träningsprogram har du tillgång till dina träningsprogram så länge du fortsätter att betala prenumerationskostnaden varje månad på 149kr.

 Finns det någon bindningstid?

Det finns ingen bindningstid. Du kan avsluta din prenumeration när du önskar. 

Hur fungerar betalningen?

Vid köp av Träningsprogram betalar du 149kr/ månad utan bindningstid.

Hur använder jag en kampanjkod?

Om du har fått en kampanjkod knappar du in den under betalningsprocessen. Följ bara sedvanliga instruktioner för betalning och skriv in ev. kampanjkod/rabattkod när den efterfrågas.

Hur avbryter jag en prenumeration?

Det är enkelt att avbryta sin prenumeration. När du är inloggad på hemsidan går du till menyn. Under fliken “orderhistorik” hittar du instruktioner för hur man gör. Du kan även kontakta oss så ordnar vi det åt dig. Skriv till: info@traningparecept.se

 Jag vill ha kvitton på mina betalningar, var hittar jag det?

När du betalat din prenumeration får du automatiskt ett kvitto på din betalning skickad till din e-post.

Träningsprogram

Behöver jag ett (FaR) recept för att använda era träningsprogram? 

Nej du behöver inget recept eller rekommendation från medicinsk personal. Alla som önskar kan köpa ett träningsprogram. Men om du har en pågående medicinsk behandling är det extra bra om du stämmer av träningen med din läkare/fysioterapeut/sjuksköterska.  

 Jag har fått ett recept på fysisk aktivitet (FaR), vad gör jag?

Om du har haft ett samtal om fysisk aktivitet/träning med din kontakt inom hälso- och sjukvården innebär det att du är motiverad och önskar bli mer aktiv. Välj det träningsprogram som passar ditt recept/ målsättning. Om du har besvär att välja träningsprogram så kan du kontakta vår FaR-ledare Ulrika Aasa; Skriv till info@traningparecept.se och ställ din fråga där. 

Behöver jag köpa redskap för träningsfilmerna? 

I vissa träningsfilmer behöver du redskap. Exempel kan vara hantlar och gummiband. Men du får många olika träningsfilmer och i de allra flesta använder vi endast den egna kroppen som redskap. Information om redskap står skrivet under varje träningsprogram. Och glöm inte att fyllda vattenflaskor går lika bra som hantlar.

 Hur många gånger kan jag använda träningspassen?

Du kan använda dina träningspass så många gånger och så ofta du önskar. 

 Jag har blivit rekommenderad att använda era träningsprogram men vilket ska jag välja?

TpR erbjuder många träningsprogram. Du kan välja det som verkar roligast och mest givande för just dig. Om du blivit rekommenderad att träna med Träning på Recept® av en person inom hälso- och sjukvården kan du be din kontaktperson specificera vad som passar just dig. Kanske  kan ni tillsammans fylla i ett FaR (recept på fysisk aktivitet som man använder inom sjukvården, precis som recept på medicin). Efter det är du välkommen att höra av dig till oss på info@traningparecept.se