Träning under graviditet

Träning under graviditet

  • Träna med filmer framtagna av läkare och fysioterapeuter och maximera din hälsa!

  • Pris: 149 kr/månad

  • Ingen bindningstid, avsluta när som helst

Gå vidare till kassan

TpR®- Träning under graviditet

Grattis till din graviditet! Förr i tiden sades det ofta att man skulle vila när man var gravid. Men nu vet man att det är bra att fortsätta röra på sig och träna när man är gravid. Rekommendationerna säger att du bör vara fysiskt aktiv minst 2,5 timmar per vecka och sprida ut aktiviteten så att du tränar minst tre av veckans sju dagar. För dig som tidigare inte varit fysiskt aktiv kan det vara lite mer utmanande att komma igång – men även för dig är det bra att du nu kommer igång med träning. 

Målsättning

Målsättningen med TPR® Träningsprogram under graviditet är att aktivera viktiga muskler samt:

Förebygga besvär i bröstrygg, nacke och ländrygg

Optimera blodsockernivåer och minska risk för graviditetsdiabetes

Optimera hållning och rörelsekontroll

Träningsdos

Behöver du hjälp under din graviditet att skapa ett hållbart träningsschema och förebygga smärta/besvär? Vi hjälper dig.

Träningspassen

Träningspassen är framtagna av läkare och fysioterapeuter för att ge dig maximal träningseffekt och resultat. Du får vid köp tillgång till ditt träningsprogram via egen inloggning på hemsidan.

Support

Vi på TpR® är tillgängliga för frågor när du önskar. Ställ din fråga via vår epost och vi svarar så snabbt vi kan. Vårt fokus är alltid på just dig. Klicka HÄR för att ställa en fråga till en av våra läkare och fysioterapeuter.

Vårt fokus är att du får den träning du behöver för att må bra

När jag ammade mitt första barn hade jag konstant ont i bröstryggen. Men nu under andra graviditeten upplever jag inga besvär. Tack för bra och effektiva övningar som är lätta att förstå! 🙂

Josefin, 32år