OM OSS

Träning på Recept grundades 2017 och är idag Sveriges största plattform för digitala, medicinska träningsprogram.

Vi har som ambition att göra det möjligt att träna för att optimera hälsan oavsett ålder, var man bor, kunskap, aktuellt hälsotillstånd och funktion. Detta gör vi genom våra digitala, individanpassade träningsprogram med videor för träning i förebyggande syfte samt medicinsk träning för maximal behandlingseffekt. Samtliga träningsprogram är framtagna av läkare och fysioterapeuter och följer senaste forskning kring träning och kroniska hälsotillstånd.

Träning på Recept har sedan 2017 vunnit många priser samt fina utmärkelser för sitt initiativ inom E-hälsa. Ett av dessa är bemärkelsen SKAPA 2018 – pris för unga innovatörer som tilldelades Jesper Aasa, grundare av Träning på Recept. Under sommaren 2019 fick Träning på Recept också utmärkelsen som ett av Sveriges mest lovande unga företag.

Vi har alltid Dig i fokus och utvecklar/förbättrar våra tjänster. Har du någon ide om hur vi kan förbättra Träning på Recept eller göra det bättre för Dig? Kontakta oss HÄR.

VÅRA GRUNDARE

Träning på Recept erbjuder digitala träningsprogram anpassat efter individens funktionsförmåga, sjukdom och egen målsättning.

Genom att motivera och erbjuda träning till hela Sveriges befolkning på ett enkelt och effektivt sätt bidrar vi med att underlätta för vården genom att skapa friskare befolkning. Vi hjälper även att skapa optimerade träningsförutsättningar för äldreboenden, dagverksamheter och särskilda boenden.

”Jag brinner för att göra träning anpassad och lättillgänglig för ALLA i Sverige”
– Jesper Aasa, VD

 

Träning på Recept driver idag även kurser och utbildning för vårdpersonal för att sprida kunskap om vikten av träning för personer med olika sjukdomar och äldre.

På Träning på Recept arbetar både läkare, fysioterapeuter och forskare inom idrottsmedicin för att skapa anpassade träningsprogram som följer senaste forskning och riktlinjer.

Bolaget har verksamhet i hela Sverige och delar av Finland.

Jesper Aasa

Vill du bli en partner?

Kontakta oss