Träning efter förlossning

Träning efter förlossning

  • Träna med filmer framtagna av läkare och fysioterapeuter och maximera din hälsa!

  • Pris: 149 kr/månad

  • Ingen bindningstid, avsluta när som helst

Gå vidare till kassan

Träning efter förlossning

Träna rätt efter graviditeten

Nyckeln till en optimal återhämtning efter förlossning är en gradvis ökad belastning. Efter en graviditet har det skett anatomiska och fysiologiska förändringar i din kropp som du måste återträna systematiskt. TpR®- Mammaträning är därför uppdelat i sex olika faser. Du börjar med fas ett och jobbar dig uppåt. De första faserna gör du själv utifrån bilder på övningar och med information för att träna upp viktiga muskler (neuromuskulärfunktion) i eget tempo. Därefter följer träningsfilmer med övningar för specifika träningskvaliteter.

 

TpR- Träning på Recept® erbjuder ingen medicinsk rådgivning. Om du är osäker rådgör med din läkare

Målsättning

Målsättningen med TPR® Träningsprogram efter förlossning är att stärka din kropp och förbättra din kondition samtidigt som du:

Stärker de viktiga musklerna som hjälper till med bålstabilisering

Förbättrar funktionen i bäckenbottens muskler

Förbättrar hållning, rörelsekontroll och rörlighet

Träningsdos

För att följa riktlinjerna för träning efter förlossning ska du gradvis öka belastningen. TpR- Träning efter förlossning är uppdelat i sex olika faser med varierande övningar, intensitet och fokus.

Träningspassen

Träningsfilmerna är framtagna av läkare och fysioterapeuter för att ge dig maximal träningseffekt och resultat. Du får vid köp tillgång till dina träningsfilmer via egen inloggning på hemsidan.

Support

Vi på TpR® är tillgängliga för frågor när du önskar. Ställ din fråga via vår epost och vi svarar så snabbt vi kan. Vårt fokus är alltid på just dig. Klicka HÄR för att ställa en fråga till en av våra läkare och fysioterapeuter.

Vårt fokus är att du får den träning du behöver för att må bra

Fantastiskt bra upplägg! Jag gillade verkligen er guide för bäckenbottenträning. Jag arbetar själv som barnmorska och tipsar varje dag om erat program för kvinnor efter förlossning. Stefanija är en otroligt motiverande instruktör, stort tack till henne!

Amanda, 29år