Parkinsons sjukdom

Parkinsons sjukdom

  • Träna med filmer framtagna av läkare och fysioterapeuter och maximera din hälsa!

  • Pris: 149 kr/månad

  • Ingen bindningstid, avsluta när som helst

Gå vidare till kassan

Parkinsons sjukdom

TPR®- Parkinsons sjukdom: Fysisk träning som del av behandlingen

 

Fysiska aktiviteter påverkar inte sjukdomsförloppet vid Parkinsons sjukdom, men kan förbättra motorik och vardagsfunktionen samt leda till ett förbättrat allmäntillstånd. I vetenskapliga studier framgår att du som fått Parkinsons sjukdom främst bör träna konditions- och uthållighetsträning.

Målsättning

Målsättningen med TPR® Träningsprogram för Parkinson-diagnos är att stärka din kropp och förbättra din kondition samtidigt som du:

Förbättrar motorik och vardagsfunktion

Minskar risken för fallskador samt förbättrar allmäntillståndet.

Optimerar hållningen

Träningsdos

För att följa riktlinjerna för träning under parkinsons sjukdom ska du träna 4 gånger per vecka med ett av träningspassen. Men lyssna på dagsformen och anpassa träningen efter den.

Träningspassen

Träningsfilmerna är framtagna av läkare och fysioterapeuter för att ge dig maximal träningseffekt och resultat. Du får vid köp tillgång till dina träningsfilmer via egen inloggning på hemsidan.

Support

Vi på TpR® är tillgängliga för frågor när du önskar. Ställ din fråga via vår epost och vi svarar så snabbt vi kan. Vårt fokus är alltid på just dig. Klicka HÄR för att ställa en fråga till en av våra läkare och fysioterapeuter.

Vårt fokus är att du får den träning du behöver för att må bra

Jag bor på glesbygden och har tidigare haft svårt att hitta rätt träning för mig med Parkinsons sjukdom. Men jag vill nu tacka er för att ni ger mig den träningen som jag behöver utan att jag behöver åka iväg långa sträckor! Mår bättre både psykiskt och fysiskt

Lars, 69 år