Långvariga ryggbesvär

Ryggbesvär

  • Träna med filmer framtagna av läkare och fysioterapeuter och maximera din hälsa!

  • Pris: 149 kr/månad

  • Ingen bindningstid, avsluta när som helst

Gå vidare till kassan

TpR®- Träningsprogram för långvariga ryggbesvär

När du tränar får du en direkt lindring av smärtan genom att endorfiner utsöndras och att de muskler som är påverkade av smärtan slappnar av och minskar sin spänning. Du kan ju förstås få träningsvärk, men det är en positiv värk som är övergående. Om du tränar rätt kommer du också på sikt att få positiva långtidseffekter på ryggens muskelstyrka, stabilitet, koordinationsförmåga, rörlighet och uthållighet. Ryggens leder kommer också att må bättre eftersom de får sin näring genom att du rör dig.

Målsättning

Målsättningen med TpR® Långvariga Ryggbesvär är att stärka din kropp och förbättra din kondition samtidigt som du:

Stärker de viktiga musklerna som hjälper till med bålstabilisering

Förbättrar hållning, rörelsekontroll och rörlighet

Hjälper dig ta kontroll över smärtan

Träningsdos

För att följa riktlinjerna för personer med långvariga ryggbesvär så ska du träna 4 gånger per vecka med ett av träningspassen. Men lyssna på din kropp och välj träningspass utifrån hur du känner dig.

Träningspassen

Träningsprogrammet är framtaget av läkare och fysioterapeuter för att ge dig maximal träningseffekt och resultat. Du får vid köp tillgång till ditt träningsprogram via egen inloggning på hemsidan.

Support

Vi på TPR® är tillgängliga för frågor när du önskar. Ställ din fråga via vår epost och vi svarar så snabbt vi kan. Vårt fokus är alltid på just dig. Klicka HÄR för att ställa en fråga till en av våra läkare och fysioterapeuter.

Vårt fokus är att du får den träning du behöver för att må bra

Tack för att ni finns! Har länge gått med en besvärlig rygg. Provat specifika övningar men inser att jag tidigare utfört övningarna på fel sätt. När Björn berättar vilka muskler som ska vara aktiverade i de olika rörelserna och hur det ska kännas så hittar jag äntligen rätt. Känner nu att övningarna ger mig smärtlindring och jag litar mer på mig rygg!

Emelie, 38år